Multa a Telefónica per imposar condicions de permanència en les tarifes de Movistar Fusión

La CNMC diu que és una infracció "molt greu" perquè suposa incomplir "part de les obligacions" després d'absorbir DTS

La Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) ha multat Telefónica amb 6 milions d’euros per imposar condicions de permanència en les tarifes de Movistar Fusion. Segons detalla l’ens, una de les ofertes de l’empresa de telecomunicacions incloïa l’arrendament d’un telèfon intel·ligent amb l’obligació de permanència.

La CNMC considera que aquesta condició va representar una infracció “molt greu” perquè suposava incomplir “part de les obligacions” que es van establir en l’absorció de la filial de televisió de pagament DTS (Digital Theatre Systems), la matriu de Movistar+. En un comunicat, la CNMC apunta que Telefónica no podia aplicar als seus clients del servei de televisió condicions o pràctiques “que tendissin a entorpir la seva mobilitat”.

La CNMC indica que les infraccions s’haurien produït entre l’abril i l’agost del 2021. Telefónica té un termini de dos mesos per interposar un recurs contenciós administratiu a l’Audiència Nacional si vol recórrer la sanció.

Aquesta no és la primera sanció que la CNMC imposa a Telefónica per incompliments després de l’absorció de DTS. El setembre del 2022, l’òrgan també va detectar incompliments en les obligacions d’informació.

(Visited 72 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari