El TSJC jutjarà Serret per l’1-O el 29 de març

La Fiscalia demana que la consellera d'Acció Exterior sigui inhabilitada un any per desobediència

Meritxell Serret

Foto: ACN

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha anunciat aquest divendres que preveu jutjar Meritxell Serret, la consellera d’Acció Exterior de la Generalitat, el 29 de març.

Serret afronta una possible condemna pel delicte de desobediència, presumptament comès amb l’organització de l’1-O quan era consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació del govern de Carles Puigdemont. La Fiscalia demana per a ella una condemna d’inhabilitació per a càrrec públic i una multa de 12.000 euros.

Serret, que va tornar fa dos anys a Catalunya després d’haver-se establert a Bèlgica per no respondre davant la justícia espanyola per l’1-O, ha reaccionat ara a l’anunci de la data del seu judici afirmant que “la repressió no s’aturarà” i que “segueixo compromesa amb el projecte independentista i republicà”.

(Visited 43 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari