Lorena Roldán, mal vista al PPC

El Partit Popular de Catalunya té 3 únics diputats al Parlament. Alejandro Fernández, que presideix el partit, s’ocupa del lideratge i és la cara visible en els moments més destacats. La portaveu, Lorena Roldán, va arribar al PPC provinent de Cs, d’on va sortir despatxada i buscant-se una sortida. Ara, després de dos anys de legislatura, a la direcció del PPC ja hi ha hagut diversos moments on han acusat Roldán de ser “oportunista” i de no guanyar-se el càrrec i la posició que ostenta en un partit amb tan poca representativitat. “La desídia és una constant”, afirma un membre de la cúpula, que afegeix que “no treballa ni la meitat del que faria qualsevol altre del PPC de tota la vida”.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Lorena Roldán, mal vista al PPC”

Deixa un comentari

Notícies més llegides