Junts diu que el Govern “no se’n sortirà” amb Cambray

Batet reclama un "pla de xoc" per a l'abandonament escolar

Albert Batet

Junts per Catalunya ha reclamat aquest dijous un ple específic extraordinari al Parlament sobre Educació i mesures per a pal·liar els problemes de la comunitat educativa. Així ho ha reclamat el president del grup de JxCat, Albert Batet, durant la sessió de control al Govern a la cambra catalana, on a més ha reclamat un “pla de xoc” específic per a abordar l’abandonament escolar a Catalunya.

En aquest sentit, Batet ha recordat al president, Pere Aragonès, que l’executiu “té només 33 diputats” i que “no se’n sortirà sol, no se’n sortirà amb un Govern dèbil, i no se’n sortirà amb el seu conseller”, Josep González-Cambray.

Per a acabar de reblar la seva crítica, Batet ha remarcat a Aragonès que la seva política educativa és un fracàs perquè és “un problema de projecte i de gestió”. Igualment, ha recordat que en la darrera enquesta del CEO (Centre d’Estudis d’Opinió) els catalans suspenien el Govern en la seva valoració. “Els catalans posen millor nota a Rodalies que al seu Govern. Té mèrit”, ha etzibat Batet a Aragonès.

(Visited 123 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Junts diu que el Govern “no se’n sortirà” amb Cambray”

  1. Cambray, seguro que era un mal profesor de Tecnologia (2 años), pero el carnet le abre las puertas para ser conseller.
    Esto es ser listo, no competente ni profesional.
    NO COMMENT

    Respon

Feu un comentari