ERC paga els errors de la campanya de Maragall

El candidat d’ERC a l’alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, no fa més que acumular errades, mentre veu caure les seves expectatives a les enquestes. El republicà va guanyar les passades eleccions però no va governar. Ara, que pensava que seria el seu moment aprofitant l’hora baixa d’Ada Colau, està veient com la seva estratègia no només no serveix per incrementar suports sinó que està fent-li perdre vots.

Fracassos com fer públic un llistat de personalitats que el volen d’alcalde i que alguns d’ells neguin cap suport, tampoc ajuden precisament. I tantes són les errades que acumula i tan poc fructífera està sent la seva precampanya que al partit ja no són pocs els que pensen que Maragall no remuntarà. “Ho fiem tot a la campanya, als efectes de l’últim moment”, afirma un dirigent d’ERC de Barcelona.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides