Què es vol treure de sobre Pablo Iglesias?

L'exlíder de Podem, Pablo Iglesias

L’ombra del fundador i directiu de Mediapro Jaume Roures sobre el seu nou projecte. L’exlíder de Podem, Pablo Iglesias, estrenarà pròximament un canal de televisió a través d’internet anomenat Canal Red, i ha hagut d’afrontar diverses crítiques pel fet que la societat que hi hauria al darrere pertany a la filla de Roures.

En un vídeo previ a l’estrena del nou projecte d’Iglesias, l’exlíder de Podem assegura que “Jaume Roures no estarà darrere de Canal Red ni tindrà cap paper, ni empresarial ni de cap altra mena, en el projecte”. No obstant això, el periodista i tertulià de La Sexta Antonio Maestre ha destacat en un fil de Twitter que la denominació social del nou projecte d’Iglesias és Melancolic Films S.L. i que Teia Roures Cervera apareix com a persona amb un càrrec directiu, concretament d’apoderada solidària. A més, Maestre ha assenyalat que la filla del fundador de Mediapro té càrrecs en totes les empreses del seu pare.

D’altra banda, com ha destacat un altre usuari de Twitter, Melancolic Films consta com a administradora única de Versatil Cinema S.L., una societat el representant de la qual és Jaume Roures. Malgrat tot, Iglesias s’ha limitat a respondre a Maestre que el fundador de Mediapro “ja no” està darrere del seu nou projecte, però, per ara, a l’avís legal de Canal Red continua apareixent Melancolic Films.

(Visited 459 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari