Intent de robatori amb apunyalament al Raval

L'agressor és detingut per la Guàrdia Urbana i la víctima, ferida a l'abdomen, està fora de perill

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona

La Guàrdia Urbana ha detingut aquest dimecres l’autor d’un intent de robatori amb apunyalament, comès al Raval contra un jove que es troba hospitalitzat, però fora de perill, publica Metrópoli Abierta citant fonts policials.

La intenció de l’assaltant, afegeix la mateixa informació, era robar el telèfon mòbil de la víctima, que s’ha resistit i ha patit una ferida a l’abdomen, i la intervenció de desenes d’agents de la Urbana ha sotmès l’agressor.

Els fets han tingut lloc a les 15:30 hores als jardins de Sant Pau, a les 15:30 hores, a tocar de la comissaria dels Mossos d’Esquadra del districte de Ciutat Vella, mentre la zona estava plena de gent.

(Visited 64 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari