Els Mossos investiguen el cas d’una conductora multada fins a 5 cops en només vint minuts

Diu que la van intimidar i sancionar per circular sense llums, pel carril central i per no obeir les ordres

Mossos d'Esquadra

La Divisió d’Afers Interns (DAI) dels Mossos d’Esquadra investigarà el cas d’una conductora que va ser multada cinc cops en uns 20 minuts de diferència a l’autovia C-58 la nit de dilluns a dimarts. La dona va explicar a Twitter que quan tornava de Barcelona a Terrassa va ser aturada tres cops en molt poca estona per la mateixa patrulla de trànsit de la policia catalana i que la van intimidar i posar nerviosa.

Segons han explicat fonts policials a l’ACN, la DAI es posarà en contacte amb la dona perquè doni la seva versió dels fets. En total, les multes sumen 800 euros i quatre punts del carnet, i podria arribar-li una cinquena sanció per falta de respecte a l’autoritat amb insults i gestos.

Segons la conductora, la primera sanció va ser perquè circulava pel carril del mig. Quan va arrencar la van tornar a parar, li van demanar el carnet i se’l van endur. Com que trigaven molt, la dona es va apropar amb el cotxe al vehicle policial, els va fer senyals que volia marxar, va arrencar, i aleshores els mossos li van tallar el pas. La van fer bufar per si anava beguda, però va donar una taxa de 0,0. Li van posar dues multes més: una per conducció negligent i una altra per desobeir ordres d’agents de l’autoritat que regulen el trànsit.

Quan va tornar a arrencar, la van fer parar al cap de poc perquè duia les llums del darrere apagades, cosa que la dona va justificar pels nervis, i li van anunciar que li posarien una cinquena multa per incorporar-se a la via sense posar l’intermitent.

(Visited 121 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari