Per què no convenç la propera fira independentista?

Fira de la República Catalana

El cartell de la vuitena edició de la Fira de la República Catalana, un esdeveniment que es torna a celebrar aquest 11 de març a Torrelameu (la Noguera), ha provocat befes de no independentistes i desencant entre alguns independentistes. Els motius van des del disseny, evocador d’una era passada de la informàtica i menys cuidat que el d’edicions anteriors, a les activitats proposades.

Salvador Clarà, membre de l’assemblea del Consell de la República, ha estat particularment exigent: “Una Fira seriosa, ensenyaria a tenir una wallet digital, explicaria com un Estat d’origen digital i descentralitzat significa que amb IA mai més hauríem de fer cap tràmit, o explicaria que una renda de país tothom la necessitarà, perquè el treball de nòmina desapareix. D’arquitectes a notari, de funcionaris a gestors… Arribarà la Doctrina del Shock que aprofitaran pel control de cadascú (sic)”.

Res d’això es reflecteix en el cartell, on s’anuncia, això sí, que la mediàtica escriptora Empar Moliner inaugurarà la fira, que hi actuarà el músic Lo Pau de Ponts, que el pallasso -i fins fa poc vicepresident de l’ANC- Jordi Pessarrodona apadrinarà l'”enlairada de fanalets per la llibertat” i que la cloenda serà un espectacle del Mag Lari.

L’esdeveniment el promouen el CDR local, Òmnium Cultural, l’ANC, l’Associació Catalana pels Drets Civils i l’Ajuntament de Torrelameu.

(Visited 350 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari