El portaveu de l’Eurocambra celebra que no es parli de Catalunya a Brussel·les

"Segurament això és el millor que pot passar", considera Jaume Duch

Jaume Duch

Jaume Duch, portaveu del Parlament Europeu, ha considerat que la relació política entre la Generalitat de Catalunya i les institucions de l’Estat central està canviant de fase des de la perspectiva de la Unió Europea, quan ha manifestat aquest dimarts que “Estem entrant en una etapa on a Brussel·les no es parla de Catalunya“, abans d’afegir que “segurament això és el millor que pot passar”.

Duch ha fet aquestes declaracions en un esdeveniment organitzat a Madrid per Nueva Economía Fórum, durant el qual també ha expressat “ple respecte” per les decisions de la justícia europea, que ha de decidir les pròximes setmanes sobre la immunitat dels eurodiputats de Junts Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsatí.

Duch, que ha recordat que l’Eurocambra va aixecar la immunitat als tres eurodiputats de Junts, també ha indicat que tots tres mantenen provisionalment el càrrec gràcies al recurs que van presentar al Tribunal General de la Unió Europea (TGUE), el fons del qual està pendent de resolució aquest mes de març.

(Visited 127 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari