El PSC reclama acabar amb l’interinatge al Parlament quan surti la sentència del cas Borràs

Els comuns pressionen ERC per forçar el relleu i evitar que la líder de Junts cobri el 80% del sou oficial després de deixar la presidència

Eva Tortolero

El PSC ha reclamat aquest dilluns que la situació d’interinatge que afecta la presidència del Parlament de Catalunya s’acabi quan surti la sentència que afecta la presidenta suspesa de la institució, Laura Borràs, sobre el cas de presumpte fraccionament de contractes de la Institució de les Lletres Catalanes.

La portaveu socialista Elia Tortolero ha advocat per impedir que Borràs i altres càrrecs puguin cobrar el 80% del sou oficial durant els quatre anys que segueixen al final de la seva etapa a la cambra catalana, fet que considera un “privilegi” que, segons ella, genera “incomprensió”.

Per la seva part, En Comú Podem, per boca del portaveu Joan Mena, ha cridat ERC a rellevar Borràs com abans millor, per evitar que una presidenta del Parlament sigui condemnada. Sobre aquest escenari, Mena ha considerat que “tots els indicis apunten” en aquest sentit i ha indicat que treballen per evitar que la líder de Junts percebi el 80% del sou de presidenta de la cambra si finalment deixa el càrrec.

(Visited 28 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari