El mosso independentista Albert Donaire, processat per revelació de secrets

Els fets es remunten al 2020, quan Donaire va publicar informació d'una denúncia contra l'excaporal Inma Alcolea

Albert Donaire
Albert Donaire

L’agent dels Mossos d’Esquadra Albert Donaire, també membre del Consell de la República, ha estat processat per un presumpte delicte de revelació de secrets, segons ha pogut saber EL TRIANGLE. Els fets es remunten a l’abril del 2020, quan Donaire publicar a Twitter una piulada sobre una denúncia que s’havia presentat hores abans contra l’excaporal dels Mossos a Girona Inma Alcolea, amb qui manté una batalla judicial i a qui el mosso acusa d'”assetjament ideològic”.

En la interlocutòria, consultada per EL TRIANGLE, el jutjat d’instrucció número tres de Girona assenyala que la denúncia d’un tercer contra Alcolea “va produir-se a última hora de la tarda” i que Donaire, “a les 21:47 hores” del mateix dia, va publicar “un tuit relatiu a la Sra. Alcolea, tot i que sense esmentar-la expressament, on narra de manera breu l’incident que va tenir la Sra. Alcolea aquell mateix dia amb una tercera persona, que posteriorment la va denunciar”.

L’endemà, continua la interlocutòria, el mosso va publicar una altra piulada amb una fotografia de l’excaporal, identificant-la amb nom i cognoms, “sent aquella imatge la fotografia que la denunciant va aportar el dia de la denúncia”. El jutjat, doncs, ha decidit tirar endavant el procediment per aquests fets, per la possible comissió d’un delicte de revelació de secrets per part de Donaire.

El mosso independentista va iniciar el març del 2021 una campanya de micromecenatge per finançar les despeses de la batalla judicial que manté amb Alcolea, a qui ell també ha denunciat per delicte d’odi i assetjament per motius ideològics. Fins ara, Donaire ha aconseguit recaptar més de 30.400 euros amb la campanya.

(Visited 245 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari