El comitè d’empresa de TV3 denuncia l’excés de càrrecs en el nou organigrama de la CCMA

Lamenta que “aquesta superpoblació del núvol tampoc corregeix la desigualtat de gènere i no correspon a les necessitats de l’empresa” i que no s’hagi consultat a la plantilla

Exterior de les instal·lacions centrals de TV3 a Sant Joan Despí

El Comitè d’Empresa de TV3 considera que el nou organigrama de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) inclou un excés de càrrecs, no corregeix la desigualtat de gènere i no correspon a les necessitats de la televisió pública i lamenta que no s’hagi consultat a la seva plantilla. Així ho ha expressat en un comunicat donat a conèixer poc després que el Consell de Govern de la CCMA donés a conèixer aquest nou organigrama.

Els representants dels treballadors consideren que l’organigrama que han presentat els directius de la CCMA nomenats ara fa aproximadament un any és “continuista” i assenyalen que “hem comptat uns 300 càrrecs de diferents nivells entre els de sempre, les noves incorporacions, i els que encara estan pendents de ser designats o fitxats”. “Aquesta superpoblació del núvol tampoc corregeix la desigualtat de gènere en el conjunt dels alts càrrecs i ni correspon a les prioritats de l’empresa, que necessita més efectius per produir, emprendre nous projectes i atendre les necessitats de funcionament”, es llegeix al seu comunicat.

També afirma que “es manté l’estructura jeràrquica de sempre, amb els mateixos responsables al capdavant de la majoria d’àrees i departaments i la recol·locació d’alguns caps antics. Això sí, amb la supervisió de nous càrrecs, molts d’ells fixats externament, que hauran de justificar les seves funcions amb intervencions redundants sobre altres comandaments”. I lamenta que “en contrast amb els referèndums de valoració dels directors d’informatius, no hi ha hagut cap mecanisme obert de consulta i participació de les plantilles de les àrees i departaments en les designacions de l’organigrama”.

El comunicat del Comitè d’Empresa de TV3 acaba dient que “insistim que calen més treballadors i treballadores i constatem que la reducció del núvol no es veu per enlloc”.

(Visited 257 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari