Querella de Laporta contra el periodista Salvador Sostres

Ha superat tots els límits permissibles, atacant a l'honorabilitat del màxim mandatari del Barça, segons fonts pròximes al president blaugrana consultades per Diari Sport

El periodista Salvador Sostres a la Cadena Cope
El periodista Salvador Sostres a la Cadena Cope.

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, presentarà una querella criminal per injúries contra el periodista Salvador Sostres per l’article titulat ‘Jan al Bernabéu’, publicat en el blog ‘Els Nines’. En la publicació Sostres fa acusacions contra el president, el seu estil de vida i el seu estat de salut.

El columnista del diari ABC sol escriure articles d’aquestes característiques contra Laporta. En aquesta ocasió, segons fonts pròximes al president blaugrana consultades per Diari Sport, ha superat tots els límits permissibles, atacant a l’honorabilitat del màxim mandatari del Barça.

La querella criminal per injúries contra Salvador Sostres es presentarà en les pròximes hores. Es descarta qualsevol acte de conciliació.

(Visited 405 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari