La calor primaveral arribarà a Catalunya la setmana vinent

Durant el pic màxim les temperatures seran superiors els 20 °C a punts del litoral i el prelitoral

Platja de Blanes (arxiu de l'Ajuntament)
Platja de Blanes (arxiu de l'Ajuntament).

Ha acabat febrer, un mes marcat pel fred hivernal i les nevades en cotes baixes fins i tot a la primera línia de mar a algunes localitats del litoral de Catalunya. Un anticicló ha anat guanyant protagonisme, desplaçant a la borrasca Juliette i frenant la possibilitat de pluges a curt termini.

Ara com ara, no hi haurà noves les gelades, encara que la temperatura continuarà per sota del que és habitual durant aquestes dates. A partir de la setmana vinent, viurem amb una temperatura més comuna pel març.

A partir del dimecres els termòmetres es dispararan arribant el cap de setmana temperatures de calor primaveral entre 6 °C i 8 °C per sobre de la mitjana. Durant el pic màxim les temperatures seran superiors els 20 °C a punts del litoral i el prelitoral. En moments puntuals, es podran registrar temperatures properes als 25 °C.

(Visited 79 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari