1.800 manifestants protesten contra el Hard Rock, el Quart Cinturó i l’ampliació de l’aeroport a Barcelona

Els convocants han afirmat que els macroprojectes pactats entre el PSC i ERC “comportaran un augment de la pobresa i la precarietat entre la població”

Manifestació contra l’ampliació de l’aeroport de Barcelona-el Prat, la construcció del Hard Rock i el Quart Cinturó (Barcelona en Comú)
Manifestació contra l’ampliació de l’aeroport de Barcelona-el Prat, la construcció del Hard Rock i el Quart Cinturó (Barcelona en Comú).

1.800 persones han protestat a Barcelona contra l’ampliació de l’aeroport de Barcelona-el Prat, la construcció del Hard Rock i el Quart Cinturó, segons la Guàrdia Civil. Sota el lema “Defensem la terra, construïm futur” la manifestació convocada per les entitats Aturem el Hard Rock, Zeroport i Campanya contra el 4t Cinturó ha començat a les 18:30 hores. El recorregut ha acabat a la plaça de Sant Jaume.

“Contra el capital, acció directa”

S’han fet diverses aturades: la primera a la Jefatura Superior de Policía, on han cridat “Menys policia, més pagesia”. La segona ha estat davant l’edifici de Foment del Treball.

Els manifestants han cridat consignes com “Contra el capital, acció directa”, “La lluita és l’únic camí” i “Guerra per la terra”. Quan han arribat a la plaça de Sant Jaume els manifestants s’han situat davant l’edifici del Palau de la Generalitat.

“Precaritzar el país”

Els convocants han tancat la manifestació criticant els macroprojectes pactats entre el PSC i ERC: “Estan orientats a augmentar els beneficis dels rics i comportaran un augment de la pobresa i la precarietat entre la població”.

La presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya, Jéssica Albiach ha carregat contra el Govern i el partit de Laura Borràs: “Junts i ERC estan donant suport al negacionisme climàtic”. “Projectes com el Hard Rock i el Quart Cinturó el que fan és precaritzar el país. Comença un compte enrere per aprovar els pressupostos, el PSC i Comuns són necessaris per això. ERC ha esgotat la legislatura”, ha expressat el diputat de la CUP Xavier Pellicer.

(Visited 91 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari