L’exconseller Giró es querellarà dilluns per l’operació Catalunya

L'exconseller d'Economia aportarà documentació dels informes policials sobre els seguiments que li feien

El conseller d'Economia, Jaume Giró
Jaume Giró

L’exconseller d’Economia Jaume Giró es querellarà dilluns contra l’excomissari de policia José Manuel Villarejo, contra l’exsecretària general del PP Maria Dolores de Cospedal, contra l’exministre de l’Interior Jorge Fernández Díaz i contra l’ex número dos d’aquest ministeri Francisco Martínez, segons ha avançat el diari Ara.

El juny passat, Giró va denunciar davant la Fiscalia de Barcelona Villarejo i l’expresidenta del PP de Catalunya Alicia Sánchez Camacho per les gravacions del 2012 -quan era director general adjunt de CaixaBank- en què la segona demanava al primer que l’investigués per ser “un perillós independentista”. Aquella denúncia no ha prosperat, i ara Giró opta per la querella als jutjats d’instrucció de Madrid.

Ho farà una setmana després que un magistrat acceptés investigar l’operació Catalunya a petició de l’expresident del Barça Sandro Rosell.

Fonts pròximes a Giró asseguren que l’exconseller de Junts aportarà nova documentació sobre els informes policials i els seguiments que Villarejo i el seu equip feien de l’exconseller d’Economia.

(Visited 81 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari