Gordillo al·lega consentiment i la denunciant ratifica l’agressió

La segona denunciant declara que va demanar-li que parés, mentre el periodista diu que ho va aturar ell

Gordillo amb el seu advocat

L’advocat Carles Monguilod, defensor de l’exdirector del Principal i Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha assegurat al jutjat que l’investiga per la segona denúncia d’agressió sexual a una redactora del mitjà que les imatges d’aquella nit no mostren “cap conducta delictiva mínimament acreditable”.

“Tot el que va passar entre la denunciant i el senyor Gordillo és absolutament aliè al Codi Penal”, ha defensat Monguilod.

Fonts jurídiques han confirmat que la denunciant ha ratificat la denúncia d’agressió sexual amb submissió química en què manté que els actes sexuals no van ser consentits. La defensa de Gordillo ha sostingut que les imatges mostren una persona “que en absolut no sabia el que feia”.

Tant la denunciant com el periodista han declarat aquest dijous al matí al jutjat d’instrucció número 5 de Badalona per una presumpta agressió que s’hauria produït durant el sopar d’empresa del Principal del desembre passat.

Segons fonts jurídiques, durant la jornada l’acusació ha demanat que es faci una vista per sol·licitar mesures cautelars per a l’investigat, però la jutgessa ho ha rebutjat.

(Visited 116 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari