El president Pere Aragonès visita els amics del Sinn Féin

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va fer la setmana passada un viatge institucional, amb caràcter oficial, de dos dies a Dublín. A la seva agenda, però, les cites més destacables –i de fet, les que va remarcar la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, a la roda de premsa on, entre altres coses, va informar d’aquest viatge- eren amb càrrecs institucionals i polítics del Sinn Féin, partit amb estreta relació amb Esquerra Republicana.

De fet, veient el resum de la seva estada a Irlanda, el viatge el podria haver fet tranquil·lament com a adjunt a la presidència d’ERC i que haguessin estat les arques del partit qui costegés el viatge, i no els comptes públics. Però la línia entre els interessos del partit i de la institució a Catalunya ja se sap que sempre ha estat molt fina.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides