De què acusa una exdiputada de Ciutadans a Gabriel Rufián?

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián

L’exdiputada de Ciutadans Sonia Sierra i el portaveu d’ERC al Congrés Gabriel Rufián se les han tingut a Twitter a causa d’una piulada que ha publicat Sierra relacionada amb el cas de l’adolescent i la seva germana bessona de Sallent que van precipitar-se pel balcó, fet que va causar la mort a una d’elles. Malgrat que l’adolescent que ha mort va assenyalar en un escrit que desitjava que el tractessin com a Ivan, l’exdiputada del partit taronja ha considerat que aquest assumpte és secundari i ha destacat l’assetjament que patien “per no parlar català”.

“Eren dos adolescents que es van tirar balcó a baix per l’assetjament escolar que feia anys que patien, especialment pel seu accent argentí i per no parlar català. Això d’Ivan és de fa unes setmanes”, ha afirmat Sierra. Rufián ha mostrat el seu desacord amb la piulada de l’ex de Ciutadans, i ha respost a la seva publicació: “Exdiputada de Cs. Per salvatjades com aquesta avui caben tots en una furgoneta i ben aviat desapareixeran políticament per a tornar a la cova de la qual mai haurien d’haver sortit. I no mereixen una altra cosa”.

Més enllà de la resposta del portaveu d’ERC al Congrés, diverses persones de l’òrbita independentista han carregat contra Sierra pel seu comentari. El mosso independentista i membre del Consell de la República Albert Donaire ha tractat l’exdiputada de “malalta”, “catalanòfoba de manual” i “perillosa”, i el republicà Joan Mangues l’ha anomenat “tarada”. Per la seva banda, la periodista Pilar Carracelas ha recordat que és “un fet que s’està investigant i que compromet a menors” i ha considerat que el comentari de Sierra li “hauria de comportar un puro que haguessis d’encadenar crèdits de Cofidis per pagar la multa”, mentre que l’exdelegat del Govern de la Generalitat a la UE, Gorka Knörr, ha lamentat que Twitter permeti publicar “aquesta mena d’escombraries”.

Davant la gran quantitat de comentaris negatius, l’exdiputada de Ciutadans ha publicat una altra piulada en la qual acusa Rufián de ser el responsable dels insults que ha rebut: “Un diputat assenyalant a una ciutadana per fer-se ressò del que han dit mitjans com La Vanguardia i El Mundo. El seu tuit ha fet que tingui una cataracta d’insults i fins i tot una amenaça de mort. El seu sou surt dels nostres impostos”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “De què acusa una exdiputada de Ciutadans a Gabriel Rufián?”

  1. No soc independentista però si català I considero que aquest nivell de desinformació que gasta la diputada de Ciutadans es inclús perillós, vergonya aliena

    Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides