Menys de 10 persones donen suport a Borràs al TSJC

Aquest dilluns declaren la líder de Junts i el seu perit ultradretà, condemnat per assassinat

    La líder de Junts, Laura Borràs, en el seu judici al TSJC

    Foto: ACN

    La presidenta suspesa del Parlament i líder de Junts, Laura Borràs, afronta la recta final del seu judici per prevaricació i falsedat documental en la seva etapa al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). Aquest dilluns, encara que està previst que Borràs declari davant del jutge, les masses no l’han acompanyat. i només ha rebut el suport d’un grup de menys de deu persones, a qui ha saludat en arribar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

    A més de la líder de Junts, també declararan els pèrits informàtics contractats per les defenses Javier Rubio Alamillo i Emilio Hellín. Aquest darrer, que actualment es fa dir Luis Enrique Hellín, és exmembre de Fuerza Nueva i va ser condemnat per l’assassinat d’una jove militant socialista el 1982, motiu pel qual la seva contractació per part de l’equip de Borràs va causar una gran polèmica.

    La sessió d’aquest dilluns, la setena del judici, ha començat amb les declaracions de tres perits de la Guàrdia Civil, que han assegurat que els agents sempre treballen amb una còpia dels fitxers originals per evitar que es puguin alterar.

    (Visited 244 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari