L’home fort del MWC discrepa de Trias sobre la quantitat de cotxes a Barcelona

John Hoffman s'inclina pel model reductor de Colau després que l'alcaldable de Junts prometés un govern "amic" del vehicle privat

Xavier Trias

El conseller delegat de GSMA i home fort del Mobile World Congres, John Hoffman, s’ha alineat amb el model de ciutat amb menys cotxes promogut per l’alcaldessa Ada Colau, en una entrevista concedida a Betevé.

M’agrada que l’asfalt dels carrers per als cotxes es retorni als veïns. Els carrers verds i els parcs són una oportunitat de mostrar una manera diferent de construir una ciutat, que funcioni diferent”, ha dit sobre un model que creo que “possiblement” altres ciutats acabaran copiant.

Sobre les crítiques a les superilles impulsades pel govern de Colau, Hoffman ha manifestat que “la transició pot ser una mica dura”, però que preveu que aquest “experiment” esdevingui una referència com a “model de molt èxit”.

Aquest parer contrasta amb el model de mobilitat urbana defensat per l’exalcalde de Barcelona i candidat de Junts a alcaldia, Xavier Trias, el qual ha carregat contra la decisió de Colau de limitar l’ús del vehicle privat, ha titllat de “barbaritat” la iniciativa de les superilles i ha criticat la instal·lació de “radars recaptatoris”, segons va publicar Metropoli.

“Serem un govern amic dels cotxes i de les motos”, ha assegurat l’alcaldable juntista en un acte organitzat la setmana passada pel Gremi del Motor, durant el qual ha afirmat que “la solució al canvi climàtic no és prohibir” i s’ha mostrat disposat a “revertir” el que ha considerat “una obsessió política” de l’actual alcaldessa, en referència al problema per a les activitats de càrrega i descàrrega que aprecia en els denominats ecoxamfrans.

(Visited 82 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari