La neu enfarina el Tibidabo i Protecció Civil manté el Pla Neucat

Ha nevat de nit i matinada a punts del Vallès Occidental com Terrassa i Sabadell i al Baix Llobregat

La neu ha enfarinat de matinada el Tibidabo, a la serra de Collserola, i s’ha deixat veure en alguns punts de la part alta de Barcelona. Segons ha explicat a través de les xarxes Alfonso Puertas, meteoròleg de l’Observatori Fabra, en aquest punt la neu hi ha fet gruix i ha nevat amb força fins a primera hora del matí de dilluns, amb 7 centímetres de mitjana.

Al marge de Barcelona, ha nevat intensament de nit i matinada a punts del Vallès Occidental, com Terrassa i Sabadell, així com a poblacions del Baix Llobregat, com Begues i Viladecans. Fins i tot a tocar del mar, com Castelldefels i Gavà. També han caigut alguns flocs a Tarragona, fins i tot al port, tot i que no ha agafat.

Protecció Civil de la Generalitat manté en alerta el Pla especial d’emergències per nevades a Catalunya (NEUCAT) per neu en cotes baixes al litoral i prelitoral central, i es preveu un fort vent i onatge. El telèfon d’emergències 112 ha rebut diverses trucades des de diferents punts del territori català.

(Visited 52 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari