Fa costat Joel Díaz a Laura Borràs?

. Si més no això és el que cal deduir dels retuits que ha fet Joel Díaz de dos missatges elogiosos de l’ex-presidenta del Parlament coincidint amb seu judici al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. El dia 22 va reenviar el missatge que havia escrit Jaume Magri amb el text: “Bona nit MHP LAURA BORRÀS, com floreix la primavera, florida un dia la veritat regada per la dignitat, del poble que amb tu ha confiat”. Magri va acompanyar el seu text amb dues imatges sobre les quals hi havia escrites dues poesies. En una d’elles es llegeix “Per les estances del cel es passeja una doncella vestida de roses blanques i brillant com una estrella. Molt bona nit!”.

L’endemà, l’ex-presentador de Zona Franca, a TV3, i actual membre de l’equip de L’última hora del matí de Catalunya Ràdio, va retuitejar un post de l’usuari que es presenta com TonitoLeco. El post consistia en un text i una imatge. Al text s’hi llegeix “Bona nit, Laura. Molta gent honrada estem amb vostè i l’apreciem i estimem”. A la imatge s’hi veu una font lluminosa, tres roses i el text “Molt bona nit. És tant important estimar com sentir-se estimat”.

A vegades, alguns tuitaires posen al seu perfil que retuitejar no vol dir estar d’acord. Potser és el cas de Díaz. O potser és una ironia incomprensible de les seves.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Fa costat Joel Díaz a Laura Borràs?”

 1. Joel Diaz, te falta dedicarle un bona nit, a la madrileña Ayuso.
  Tanto monta, monta tanto la Ayuso como la Borras.
  En Madrid tiene a la Ayuso y en Catalunya tenemos a la Borras
  Menudas dos
  Aprendetelo
  NO COMMENT

  Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides