ERC rebutjarà les esmenes de JxCat als pressupostos

Vilalta defensa l'acord amb PSC i comuns i descarta pactar amb qui no ha "volgut"

    La portaveu i secretària general adjunta d'ERC, Marta Vilalta

    Foto: @Esquerra_ERC

    La secretària general adjunta d’ERC i portaveu del partit, Marta Vilalta, ha explicat que votaran en contra de les esmenes als pressupostos de la Generalitat que JxCat ha presentat al Parlament perquè “forma part de l’acord no acceptar les esmenes d’altres grups”. “Està escrit i és públic i ens remetem al que està acordat” amb el PSC i els comuns, ha indicat aquest dilluns en roda de premsa.

    JxCat ha esmenat els comptes del 2023 demanant que s’hi incloguin projectes com el tram de la carretera B-40 al Vallès Occidental, l’ampliació de l’aeroport del Prat i el complex d’oci que Hard Rock vol instal·lar al Tarragonès. Davant d’això, En Comú Podem ha demanat tant a ERC com a PSC –que van arribar a un pacte sobre algunes d’aquestes infraestructures tot i que no tenen partida pressupostària– que tombin la iniciativa del partit de Laura Borràs i Jordi Turull.

    “Hi votarem en contra perquè ja tenim uns pressupostos que són bons”, ha resumit Vilalta, que ha considerat que “serà molt difícil” arribar a un acord amb Junts si “no han volgut” pactar el contingut dels pressupostos.

    (Visited 44 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari