Ayuso acusa Aragonès i Colau de “falsos” per no rebre el Rei

La presidenta de Madrid ho ha denunciat a Barcelona en una conferència al Círculo Ecuestre

Isabel Díaz Ayuso

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha acusat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, de “falsos” per la seva absència a la rebuda a Felip VI al Mobile World Congress.

“És una falta de respecte pueril i innecessària que aïlla cada vegada més a Catalunya”, ha denunciat en una conferència al Círculo Ecuestre. “Nosaltres no seríem tan falsos de no saludar el cap d’Estat i després seure a sopar amb ell i demanar diners al president del govern espanyol”, ha afegit.

Durant el seu discurs la presidenta madrilenya ha garantit que a Catalunya “no s’imposarà un règim autoritari i excloent per la via dels fets”. “No esteu sols”, ha dit.

Al llarg de la seva intervenció Ayuso ha contraposat el model madrileny al català i ha assegurat que si Madrid i Catalunya “anessin juntes” serien “gairebé imbatibles”. En aquesta línia, ha defensat el model “obert”, de “prosperitat” i de “llibertat” de Madrid, així com les facilitats econòmiques que assegura que hi ha a la Comunitat.

(Visited 77 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari