Quin redactor de TV3 ha penjat a Twitter el vídeo de Núria Nogueras apartant la bandera espanyola al Congrés?

Xavier Valls i Silvestre. És un redactor de la secció d’Esports de TV3 que porta més de 30 anys a la casa. El passat dimecres va pujar al seu canal de Twitter el vídeo que recollia el moment en què la portaveu del grup parlamentari de Junts al Congrés, Míriam Nogueras, apartava la bandera espanyola que tenia al darrere abans de fer una compareixença davant els mitjans de comunicació. La piulada de Valls va tenir unes 9.000 visites i 12 usuaris la van retuitejar. Sis d’aquests usuaris van aplaudir el comportament de Nogueras i sis el van criticar.

El Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) assenyala que els professionals de la casa no poden emetre opinions públiques o a les xarxes socials que qüestionin la imparcialitat de TV3 o Catalunya Ràdio. El novembre, el director de TV3, Sigfrid Gras, va dir que havia creat una comissió perquè vetllés pel compliment d’aquesta norma, però Valls la infringia abans i la continua infringint després. El mateix dia que penjava el vídeo de la portaveu de Junts al Congrés, encadenava tres piulades exhibint que el Llibre d’Estil de la CCMA no va amb ell: “Ramón Tamames, Felipe González, Ada Colau, Serrat, Víctor Manuel… es dolorós assistir a la decadència moral de persones que has admirat i que han estat els teus referents”, “Si veieu que jo puc acabar igual, foteu-me un tret si us plau” i “Per això, em quedo amb Joaquín Sabina: “Quiero envejecer sin dignidad”.

Valls, que el 21 de juny farà 62 anys, envelleix –amb dignitat o sense- aliè a les normes de comportament del mitjà públic de comunicació on treballa.

(Visited 458 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari