El sindicat CSIF alerta que la Guàrdia Urbana pateix vandalisme a Ciutat Vella

Llançaments d'objectes i de dejeccions, entre els atacs denunciats per agents locals de la capital catalana

Comissaria de la Guàrdia Urbana a Ciutat Vella

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha alertat que la comissaria de la Guàrdia Urbana de Barcelona del districte de Ciutat Vella ha estat patint diversos “actes vandàlics”, entre els quals destaquen llançaments d’objectes, d’excrements i d’orins.

En un comunicat, recollit per l’ACN, aquest sindicat ha denunciat que reben impactes d’objectes sovint quan usen els vehicles logotipats i que es produeixen destrosses en motos i cotxes aparcats en zona reservada, en una àrea sense videovigilància entre els carrers de Drassanes i de Sant Oleguer.

A més del trencament de retrovisors i ratllades sobre la pintura dels vehicles, aquests agents també es queixen que s’han trobat excrements i orins en els seients, i destaquen incidents en particular com l’incendi en uns contenidors propers a la comissaria i els desperfectes patits pel vehicle particular d’un agent.

“Ja vam advertir que la ubicació d’aquesta comissària era un error per diversos motius, entre els quals destacàvem, els inherents a la seguretat de l’edifici i l’evident mancança de protecció a les reserves de vehicles”, ha assenyalat CSIF.

(Visited 41 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari