Desarticulada una banda que cultivava cànnabis en pisos llogats

Els Mossos i la Policia Nacional detenen onze persones i comissen unes 4.000 plantes

Operació antidroga conjunta dels Mossos i la Policia Nacional

Una operació conjunta dels Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional va desarticular, el passat 24 de gener, una organització radicada al Maresme que cultivava marihuana en naus industrials i pisos llogats, usant documentació falsa.

Els agents van detenir onze persones, van practicar escorcolls a les localitats de Mataró, Cabrils, Sant Adrià de Besòs, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Antoni de Llavaneres, Riells i Viabrea i Vallirana, i van comissar 97 kg de cabdells de marihuana, unes 4.000 plantes en diferents estats de creixement i 223.495 euros en metàl·lic, a més d’una arma de foc amb munició i un matxet.

Segons han informat els Mossos, tècnics d’Endesa que van detectar un frau a la xarxa elèctrica a les sis plantacions desmantellades van participar en l’operació. La defraudació d’aquesta banda, que funcionava des d’una grow shop de Mataró, ha estat xifrada en 105.000 euros.

Als detinguts se’ls acusa de pertinença a grup criminal, delictes contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric, falsedat de document públic, usurpació de l’estat civil i tinença d’armes i explosius.

(Visited 46 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari