L’empresa Catalana Occidente elimina la referència territorial

L'asseguradora es dirà exclusivament Occident, "una marca més curta, més fàcil de llegir i recordar"

Catalana Occident

El negoci tradicional d’assegurances de Catalana Occident canvia de nom i n’elimina la referència territorial. La nova companyia es dirà exclusivament Occident perquè, diuen, “és una marca més curta, més fàcil de llegir i recordar”.

L’entitat agruparà Catalana Occident, Plus Ultra, Bilbao i NorteHispana. Les fusions s’emmarquen en el “procés de simplificació corporativa que el grup assegurador porta fent des de fa anys”.

Un cop culminat el procés de fusió de les quatre companyies, Occident donarà servei a més de 4,5 milions d’assegurats, a través de 15.000 mediadors, més de 1.300 oficines, i una xarxa de prop de 2.700 professionals.

La unificació de les companyies s’emprendrà en dues fases: en primer lloc, previsiblement a finals de 2023, es farà efectiva la fusió societària de Catalana Occident, Plus Ultra Assegurances i Assegurances Bilbao, que passaran a operar sota la marca Occident. En una segona fase, prevista per a més endavant, s’integrarà també NorteHispana.

(Visited 150 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari