La dimissió de Nicola Sturgeon descol·loca els ‘indepes’

La fins ara primera ministra d’Escòcia, la independentista Nicola Sturgeon, va anunciar per sorpresa que dimitia, deixava el càrrec i la política. Era d’esperar que, en ser un referent de gran part de l’independentisme català, les reaccions a Catalunya no fossin poques. I així va ser.

El que passa és que la gran majoria dels que es van pronunciar públicament lloaven la vàlua de Sturgeon, la seva trajectòria i el vessant humà en la seva dimissió; però obviaven deliberadament que la líder independentista plegava, sobretot, perquè Londres no li ha permès fer un segon referèndum a Escòcia, que els tribunals li han dit que no pot fer-lo unilateralment, i que, a més, la cambra britànica li ha tombat la llei trans escocesa, un dels seus grans projectes. L’han mirat només pel costat que els ha interessat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides