Els taxistes descarten fer vaga durant el Mobile World Congress 2023

El sector pacta amb Territori diverses modificacions a la llei del taxi i al decret VTC, com el blindatge de les tarifes

Assemblea de taxites d'Élite Taxi

Els taxistes han descartat fer vaga durant el Mobile World Congress 2023, que s’ha de celebrar entre el pròxim dilluns 27 de febrer i dijous 2 de març a Barcelona. Així ho ha decidit l’assemblea convocada pel sindicat del sector Élite Taxi aquest dijous, que ha apostat per descartar l’aturada arran d’un acord entre el sector i el Departament de Territori i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

El pacte, segons ha detallat el portaveu d’Élite Taxi, Tito Àlvarez, permetrà introduir esmenes a la llei d’acompanyament als pressupostos, que s’ha de votar al Parlament pròximament, i que inclouen modificacions a la llei del taxi i al decret VTC (vehicles de transport amb conductors). Entre d’altres, amb les noves mesures es prohibiran a plataformes com Free Now aplicar descomptes o bonificacions a les tarifes.

(Visited 47 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari