El pacte per la B-40 pot passar factura als partits que l’impulsen

L’acord dels Pressupostos de la Generalitat per al 2023 va arrossegar el Govern i Esquerra Republicana de Catalunya a empassar-se l’exigència del PSC d’impulsar un nou tram de la B-40, el conegut com a Quart Cinturó de Barcelona. Els comuns s’hi havien manifestat en contra reiteradament, per terra, mar i aire, i mantenen que als comptes de la Generalitat d’aquest any, als quals també han donat suport, no hi ha ni un sol euro per a aquest projecte, i que tot forma part del “bla, bla, bla” entre ERC i els socialistes.

La qüestió, però, és que En Comú Podem i les seves candidatures municipals de la zona metropolitana saben que hi ha un mercat de vots d’esquerres que s’ha desencantat amb els republicans i els socialistes per aquest nou pacte per la B-40. I per això ja planifiquen com aprofitar el moment per fer que cali el missatge que són l’única esquerra que pot garantir la sostenibilitat mediambiental metropolitana, i fer així un salt qualitatiu a les pròximes eleccions municipals.

Des de la direcció dels comuns asseguren que, si la jugada els surt bé, en els pròxims mesos poden acabar convertint la B-40 en el seu trampolí metropolità.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari