Educació no descarta ara el bullying en el cas de Sallent

El departament activa la Unitat de Suport a l'Alumnat en situació de Violència (USAV)

Minut de silenci a Sallent

El Departament d’Educació no descarta ara cap hipòtesi en el cas de les bessones de 12 anys de Sallent que es van tirar pel balcó dimarts i ha activat la Unitat de Suport a l’Alumnat en situació de Violència (USAV). Una d’elles va morir, mentre l’altra va resultar ferida en estat crític.

Si bé en les primeres hores no es contemplava el bullying com a motiu que pogués haver portat les germanes a actuar d’aquesta manera, s’ha decidit que la USAV es posi en marxa per abordar el cas a fons davant de la informació recollida en les últimes 24 hores, segons han explicat fonts del departament.

La directora general d’Alumnat, Anna Chillida, ha explicat que no es descarta cap hipòtesi, i per això s’ha decidit activar la USAV, “per poder indagar a fons” en paral·lel a la investigació judicial. En funció del resultat s’activaran uns protocols o uns altres.

Davant de les informacions que apunten que una de les noies se sentia noi i es plantejava fer el trànsit, Chillida ha recordat que en el cas de discriminació per raó de gènere o persones que volen fer la transició, el Departament d’Igualtat i Feminismes té recursos repartits pel territori per fer aquest tipus d’acompanyament.

(Visited 86 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Educació no descarta ara el bullying en el cas de Sallent”

 1. Ensenyament, me sorprende que rectifiqueis, cuanado siempre habeis negado lo evidente.
  Lo dice un profesor con 26 años de servicio
  Ensenyament sois unos MISERABLES, desde arriba, hasta los inspectores/as.
  Y todo por no perder vuestra poltrona y vuestros grandes privilegios
  NO COMMENT

  Respon

Feu un comentari