Quina esperança en Puigdemont trontolla però no cau?

L'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont

La del politòleg Ramón Cotarelo. Fa temps que va començar a manifestar desencant per l’expresident i eurodiputat de Junts, Carles Puigdemont, però continua sense retirar-li el seu suport, mentre no deixa de dir el nom del porc d’ERC.

Des de l’any passat, Cotarelo ha retret a Puigdemont que elogiés Jordi Cuixart quan va plegar com a president d’Òmnium Cultural, però sobretot que, sent president de Junts, no desautoritzés Jordi Sànchez, a qui considera un talp d’ERC, quan aquest era secretari general de Junts, i que no hagués dit abans que ERC treballa contra la independència, ja que el politòleg considera que “ho sabíeu”.

El darrer cap de setmana, el retret ha estat més genèric, però ha reflectit les dues cares de la moneda afirmant que “el MHP Puigdemont és l’única possibilitat que té Catalunya d’en sortir-se”, però “sempre que el president sàpiga estar a l’altura, que no està gens clar“.

(Visited 429 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari