La presidenta de JxCat obre “un parèntesi”

Laura Borràs s’ha retirat de la vida pública. O això diu. La presidenta suspesa del Parlament va publicar a les xarxes socials un vídeo on assegurava que el judici que començava el dia següent l’obligava a “obrir un parèntesi” en la seva presència pública i en la interacció amb la gent. Però, alhora, la presidenta de Junts x Cat explicava que se li podia fer arribar el suport i els missatges que volguessin donar-li els seus seguidors a través de les xarxes o al seu correu electrònic del partit.

En resum, seguirà atenent el que la bombolla del món 2.0 li digui, seguirà saludant pel carrer a qui l’aplaudeixi, i, com que haurà d’estar a la sala que la jutja la major part del dia les jornades del judici, aquells dies no farà res més. El mateix que qualsevol altre acusat que tingui un judici, vaja.

El candidat de Junts a Barcelona, Xavier Trias, ha marcat distància amb la líder del seu partit, Laura Borràs. Malgrat dir que té tot el seu suport, el també exalcalde no vol saber res d’ella. Tant és així que ha estat començar el judici contra Borràs i posar terra pel mig. “La meva feina no és aquesta”, va dir en preguntar-li si aniria a donar-li suport a les portes del TSJC. No va ser l’únic absent, però sí dels més remarcables.

(Visited 56 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari