El jutge Calama de l’Audiència Nacional rebutja investigar l’espionatge a Aragonès amb Pegasus

L'instructor no creu que pugui vincular-se a la causa per l'espionatge a membres del govern espanyol

  El president de la Generalitat, Pere Aragonès

  El jutge de l’Audiència Nacional, José Luis Calama, ha rebutjat investigar l’espionatge al president de la Generalitat, Pere Aragonès, amb el programari Pegasus. Calama és el magistrat instructor de la causa oberta per l’espionatge als telèfons mòbils de membres del govern espanyol, entre els quals el president del govern central, Pedro Sánchez.

  Fonts jurídiques han explicat que Calama ha considerat que no és competent perquè no creu que l’espionatge a Aragonès pugui vincular-se a la intervenció dels mòbils de Sánchez i tres ministres més. Per això, Calama va enviar la querella d’Aragonès a repartiment i ara el jutjat d’instrucció número dos estudiarà si l’admet.

  La decisió d’investigar l’espionatge al president de la Generalitat a l’Audiència Nacional, per tant, recau ara en el magistrat Ismael Moreno. La querella d’Aragonès està en mans de l’Audiència Nacional després d’inhibir-se el titular del jutjat d’instrucció número 29 de Barcelona.

  (Visited 115 times, 1 visits today)

  avui destaquem

  Feu un comentari