Danae Boronat presentarà ‘Zona franca’

El xou nocturn de TV3, abandonat per Joel Díaz després de l'acomiadament de Manel Vidal, torna dilluns

Danae Boronat

Zona franca tornarà a TV3, amb la periodista esportiva Danae Boronat com a nova presentadora, dilluns vinent, quan haurà passat un mes des que Joel Díaz va renunciar a presentar aquest espai nocturn d’humor per l’acomiadament del seu col·laborador Manel Vidal.

Després que diversos guionistes de l’espai també se’n desvinculessin i que altres rostres coneguts de TV3 rebutgessin presentar-lo, havia transcendit la setmana passada que el programa no es tornaria a emetre.

Aquest dimarts, però, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha anunciat no només la incorporació de Boronat, sinó també la continuïtat del grup musical Mercabanda i dels col·laboradors habituals, i una aposta per captar el públic més jove amb una mirada feminista i transgressora.

Es dona la circumstància que Boronat, veu de les retransmissions de futbol femení a la cadena, va ser una de les darreres convidades durant l’etapa de Joel Díaz com a presentador.

El final de l’anterior etapa van precedir-lo les decisions de la direcció de TV3 de fer fora el col·laborador Manel Vidal per haver vinculat els votants del PSC amb una esvàstica nazi durant un gag, i de no permetre al presentador usar l’expressió “puta nit i bona Espanya”.

(Visited 287 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari