Els comuns retreuen a Trias que es “posi de perfil” sobre el cas de Borràs

Joan Mena exigeix al candidat de Junts que "parli clar" i manifesti la seva posició

    El portaveu de Catalunya En Comú, Joan Mena

    El portaveu de Catalunya En Comú i diputat al Congrés, Joan Mena, ha retret al candidat de Junts a l’alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, que no s’hagi pronunciat sobre la causa judicial que afecta la presidenta suspesa del Parlament, Laura Borràs, i ha criticat que hi hagi “veus destacades de Junts que s’han posat de perfil” respecte a l’assumpte.

    En una roda de premsa aquest dilluns, Mena ha assenyalat Trias i li ha demanat que aclareixi el seu posicionament respecte a l’assumpte. “Demanem que parli clar i volem saber si està d’acord amb el relat oficial de Junts que defensa que és persecució política o si pensa que és un cas de corrupció”, ha manifestat el portaveu dels comuns.

    Arran de les declaracions que Isaías Herrero -amic de Borràs i també acusat en la causa- ha fet aquest dilluns al judici, en les quals ha admès que la líder de Junts coneixia el fraccionament de contractes en la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), Mena s’ha preguntat “fins quan Junts mantindrà com a presidenta una persona acusada de presumpta corrupció”.

    (Visited 59 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari