Dolors Feliu no se sotmetrà a una qüestió de confiança després de les dimissions a l’ANC

La líder de l'ANC ha donat una entrevista a 'Els Matins' de TV3 arran la crisi interna que viu l'entitat

Dolors Feliu, presidenta de l'ANC
Dolors Feliu, presidenta de l'ANC.

La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Dolors Feliu, no contempla sotmetre’s a una qüestió de confiança com a líder de l’ANC després de les dimissions en cadena que ha patit l’entitat. El debat arran la llista cívica ha generat una crisi interna que ha desembocat en la sortida de Jordi Pesarrodona, vicepresident, i de 13 membres del Secretariat Nacional.

En una entrevista a Els Matins de TV3, Feliu ha assenyalat que la qüestió de confiança no està prevista als estatuts de l’entitat. “Es podia presentar sobre cada un dels membres del Comitè Permanent, però no es va plantejar”. Sobre les dimissions, ha comentat que “em sap greu que aquestes persones abandonessin el secretariat, però la majoria continua amb grans consensos”

La divisió d’opinions i la manca d’acord envers la llista cívica ha estat la gota que ha fet vessar el got. Feliu ha declarat que hi ha hagut diferents maneres d’enfocar-la, que aquest tema “desperta moltes tensions, però també molta il·lusió” i ja s’han programat debats i xerrades. Assegura, a més, que “personalment no vull res. Jo el que defenso és un debat sobre el que hi ha al full de ruta”.

(Visited 58 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari