Dani Alves assegura en la seva última declaració que ell és la víctima i no l’agressor

El futbolista brasiler no hauria dit la veritat per protegir a la noia

    El futbolista brasiler Dani Alves al Mundial de Qatar

    Nou capítol en el cas Dani Alves. El futbolista brasiler, que porta un mes en presó preventiva després de ser acusat d’agressió sexual, hauria tornat a canviar la versió dels fets que van succeir la nit del 30 de desembre de 2022 a la discoteca Sutton. Alves no hauria dit la veritat “per protegir aquesta senyoreta”, segons avança el diari ARA.

    L’exjugador del Barça ha oferit relats força diferents des que van començar a sortir noticies sobre una presumpta violació. Va enviar un vídeo al programa Y ahora Sonsoles, d’Antena 3, on assegurava que no coneixia de res a la noia de 23 anys que va denunciar els fets. Aquesta va ser la mateixa explicació que va donar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.  No obstant, ja als tribunals, Alves va donar fins a tres versions. Primer va afirmar que a la discoteca no va passar res; a preguntes de la Fiscalía, va dir que es va creuar amb la noia a les portes del lavabo; finalment, quan es va trobar totalment acorralat, el futbolista va confirmar que estava mentint per no inculpar la víctima, i va assegurar que l’agredit hauria estat ell.

    Alves explica que “va anar directe cap a mi. Jo no vaig tocar aquella noia” i comenta que estava al lavabo quan ella va entrar i li va practicar una fel·lació. Tanmateix, les proves no ajuden a confirmar la seva última versió. Les mostres d’ADN identificades al cos de la noia revelen que hi va haver penetració, i la ubicació de les empremtes dactilars al lavabo que han trobat els investigadors dels Mossos encaixen amb la declaració de la noia.

    Durant aquest setmana es decidirà si el futbolista continua entre reixes o surt en llibertat amb càrrecs fins la celebració del judici.

    (Visited 112 times, 1 visits today)

    avui destaquem

    Feu un comentari