Quin professional de TV3 ha dit que les persones que pateixen bullying acaben votant PSC?

Magí García, membre de l’equip d’Està passant i ex-guionista de Zona Franca. García forma part del negoci audiovisual de La Sotana, una tertúlia radiofònica setmanal que fa bolos per escenaris teatrals, en el qual també hi participen Manel Vidal i Joel Díaz. Vidal va ser acomiadat, el mes passat, del late night show estrella de TV3 després d’identificar els votants del PSC amb una esvàstica nazi i Díaz va dimitir com a presentador del programa en solidaritat amb ell.

Al programa La Sotana que es va emetre el passat dilluns 13 de febrer, Magí García va parlar dels vestidors esportius i va afirmar que sovint s’hi fa bullying. “Això provoca problemes d’autoestima fins a l’edat adulta, depressions, suïcidis i, el que és encara pitjor, penya que vota el PSC”, va afirmar provocant el riure dels seus companys de tertúlia.

García també va dimitir com a guionista de Zona Franca arran de l’acomiadament de Vidal i va afirmar a Twitter que es quedava sense feina. No és ben bé així, ja que continua com a guionista d’Està passant on hi té, fins i tot, una secció setmanal. Manel Vidal continua menystenint els socialistes en les seves intervencions. Al mateix programa, Vidal va dir que comportaments que són “més del PSOE que tenir una segona residència a Comarruga”, afirmació que va ser lamentada pel primer tinent d’alcalde socialista d’El Vendrell, Cristian Soriano, que el va acusar de destil·lar “classisme i odi per tot arreu”.

Manel Vidal treballa al programa La Competència de RAC1, amb Òscar Dalmau i Òscar Andreu, que també col·labora a Està passant, però ja no té cap relació laboral amb TV3 i, per tant, no està subjecte a les normes que el Llibre d’Estil de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) imposa als seus professionals. Magí García sí que hauria de complir aquestes normes que, lògicament, prohibeixen als treballadors de la CCMA dir que les persones que pateixen bullying acaben tant trastocades que voten al PSC. A TV3, però, sembla que el Llibre d’Estil fa excepcions amb segons qui.

(Visited 3.214 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Quin professional de TV3 ha dit que les persones que pateixen bullying acaben votant PSC?”

  1. Yo que creo que es al contrario. Los que votan al PSC acaban sufriendo bullying o una situación más grave, porque hay que tener narices para votar al PSC.

    Respon

Feu un comentari