Part del secretariat de l’ANC amenaça de dimitir davant l’actitud “autoritària” de Feliu

Els crítics creuen que la direcció s'hauria d'apartar, i plantegen una moció de confiança

La presidenta de l'ANC, Dolors Feliu

L’Assemblea Nacional Catalana afronta la crisi interna més forta des que es va crear. Una part del secretariat es planteja plegar davant del que considera una actitud autoritària de la presidenta, Dolors Feliu.

La gota que ha fet vessar el got ha estat la possibilitat de presentar una llista cívica a les pròximes eleccions al Parlament. En un comunicat, l’entitat insisteix que la iniciativa va rebre el suport del 96% dels socis.

En l’última assemblea general del gener, ja hi va haver tensió. El grup de crítics denuncien que Feliu es va posar a la Mesa per dirigir cap a on s’havia de portar el debat de la llista cívica. Una candidatura que Feliu ha defensat en més d’una ocasió.

Els crítics, que s’han agrupat sota el col·lectiu Indesinenter, lamenten que es vetessin dos punts que mostraven com creien que s’havia d’enfocar la llista cívica i el full de ruta.

Tot i això, l’opció de presentar la candidatura es va tombar. Creuen que la direcció s’hauria d’apartar, i plantegen una moció de confiança. Si no, amenacen de plegar en bloc.

La pròxima cita és dissabte, en una nova assemblea que tot fa preveure que serà calenta. Davant de tot plegat, l’entitat ha emès un comunicat on atribueix aquestes discrepàncies a tensions internes pròpies de debats intensos.

(Visited 144 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari