TV3 no troba presentador pel Zona Franca, i resol tancar-lo

Ningú ha volgut substituir Joel Díaz després del polèmic gag que vinculava l'esvàstica amb el PSC

TV3 tancarà el programa Zona Franca davant la impossibilitat de trobar un nou presentador. Ni Isma Juárez, ni Vador Lladó, ni Elisenda Carod, ni Elisenda Pineda han volgut substituir al dimitit Joel Díaz i posar-se al capdavant del programa, segons publica La Vanguardia. Fonts de la cadena asseguren que la decisió encara no és ferma, però res fa pensar que el programa torni.

Díaz va dimitir després de l’acomiadament d’un col·laborador del programa, Manel Vidal, per un gag sobre una esvàstica nazi, que va vincular amb el PSC. El director de TV3, Sigfrid Gras, va afirmar que aquest gag havia traspassat els límits de l’humor i per això va decidir cessar Vidal.

A partir de la dimissió de Díaz la cadena pública catalana ha buscat sense èxit un relleu per salvar el programa. Els professionals a qui se’ls ha ofert la presentació de l’espai d’humor han declinat l’oferta. Els últims dies semblava a punt de concretar-se el fitxatge d’Elisenda Pineda, però també ha caigut aquesta possibilitat precipitant-se així la suspensió definitiva del late night.

(Visited 155 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari