Site icon El Triangle

Millet torna a la presó en espera que el jutge decideixi sobre el tercer grau

Declaració de Millet als jutjats

Declaració de Millet als jutjats

Fèlix Millet, l’exresponsable del Palau de la Música i principal condemnat pet l’espoli de l’entitat cultural, ha tornat a ingressar a la presó el dimarts d’aquesta setmana per ordre del jutge de vigilància penitenciària, després d’haver rebut el tercer grau el passat mes de novembre per “malaltia incurable”.

El jutge de vigilància penitenciària ha suspès aquesta setmana temporalment l’aplicació del règim obert a Millet en espera que es resolgui el recurs interposat per la Fiscalia contra la decisió del Departament de Justícia de la Generalitat de concedir-li el tercer grau per motius humanitaris.

L’exresponsable del Palau de la Música va continuar ingressat a l’Hospital Penitenciari de Terrassa, tot i tenir el tercer grau, fins al gener, quan la seva família el va traslladar a una residència amb assistència mèdica.

Millet, condemnat a nou anys i vuit mesos de presó pel cas Palau, ha tornat aquesta setmana a la presó en ambulància, i roman a la infermeria de Brians 2, segons fonts penitenciàries citades per Europa Press.

Exit mobile version