Lluís Rabell no es veu en un govern amb Junts

El fitxatge de Collboni diu que Trias és el candidat de Puigdemont i de la vella Convergència

L’expresident del grup dels comuns al Parlament de Catalunya que anirà a les llistes del PSC a l’Ajuntament de Barcelona, Lluís Rabell, ha afirmat que no es veu en un govern municipal amb Junts per Catalunya després de les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Rabell, en declaracions al Cafè d’idees de RTVE, rebutja formar part d’un govern de coalició amb els exconvergents “tant per l’opció ideològica com pel biaix social” en considerar que “és la dreta nacionalista”.

Lluís Rabell, que ha estat fitxat pel candidat socialista a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, afirma que el candidat de Junts a l’alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, és el candidat de Carles Puigdemont i de la vella Convergència, i que “Puigdemont representa l’embogiment d’una part de Convergència”, en aquest sentit, l’exdirigent dels comuns diu que “Trias té un problema”.

Pel que fa al fet que Collboni li oferís anar a la llista socialista a les pròximes eleccions municipals, Lluís Rabell ha assegurat que l’oferta el va sorprendre i que “m’ho vaig pensar, ho vaig consultar i vaig dir: Per què no?”. Ravell reivindica que continua tenint les mateixes conviccions i no ha canviat ideològicament, assegurant que “segueixo sent socialista”.

Rabell creu que cal “canviar de lideratge” a Barcelona perquè hi ha “esgotament i desgast” del govern d’Ada Colau, i que “la gestió de Colau té aspectes que tensionen molt”. Tot i això, el qui va presidir els comuns al Parlament assenyala que hi ha unes “reaccions molt exagerades anti-Colau”. Per a Rabell “la rebutgen molt passionalment. Tot és molt emocional i visceral”.

El fitxatge de Collboni creu que Colau se sent molt còmode en la “simplificació”, i diu que “tenim una comunovergència. El dinar Colau-Trias era una mena de pacte d’agressió mútua necessària”. En aquest context, Ravell defensa que la renúncia de Collboni va ser un pas “molt lògic” i “és el que havia de fer”, reblant que “no pot fer campanya com a tinent d’alcalde, l’alcaldessa sí”.

(Visited 76 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari