Xavier Trias es compromet a “normalitzar” les relacions amb Tel-Aviv si es converteix en alcalde de Barcelona

L’alcaldable de Junts per Barcelona ha afirmat que vol implicar-se activament en “la construcció de ponts d'entesa entre israelians i palestins”

El candidat de Junts a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias.

L’alcaldable de Junts per Barcelona, Xavier Trias, s’ha compromès a “normalitzar” l’amistat entre la capital catalana i la israeliana a una carta enviada a l’alcalde de Tel-Aviv, Ron Huldai, després de la decisió del govern municipal d’Ada Colau de suspendre temporalment les relacions entre les ciutats.

Trias ha expressat el seu profund malestar per la decisió de l’alcaldessa, que ha qualificat d’“errònia, electoralista i poc democràtica” i que “no reflecteix el sentir majoritari dels barcelonins i del poble de Catalunya”. “L’esperit que va propiciar l’agermanament entre Barcelona i Tel-Aviv responia, precisament, a un moment històric, en el marc del procés de Barcelona, en el qual es propugnava la pau, l’estabilitat i la prosperitat econòmica a la regió”, ha assenyalat.

Trias vol “normalitzar” les relacions “per incrementar els vincles de col·laboració entre les dues ciutats” i implicar-se activament en “la construcció de ponts d’entesa entre israelians i palestins, i en bé d’una pau duradora i justa per a les dues parts”.

(Visited 50 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari