Ione Belarra justifica el seu atac al president de Mercadona: “Anomenar-li capitalista despietat és una descripció”

La secretària general de Podemos ha ironitzat sobre la postura del PSOE: “Si no poden dir Juan Roig, com li apujaran els impostos?”

La ministra de Drets Socials i secretària de Podem, Ione Belarra
Ione Belarra, ministra de Drets Socials i secretària de Podem

La ministra de Drets Socials, Ione Belarra, ha tornat a criticar al president de Mercadona i ha insistit que “dir-li capitalista despietat a Roig no és un insult, sinó una descripció. Qui genera riquesa són els treballadors, no els empresaris”. Tant la secretària general de Podemos com el vicepresident segon de la Generalitat Valenciana, Héctor Illueca, han titllat a Juan Roig de “capitalista despietat” per les pujades de preus en Mercadona.

La secretària d’Organització de Podemos, Lilith Verstrynge, ha retret la “poca vergonya” del president de la CEOE, Antonio Garamendi, d’oposar-se a la pujada del Salari Mínim Interprofessional (SMI).

Els tres representants polítics han realitzat les seves declaracions en un acte a València, en el qual gairebé tots els ponents han criticat a les grans distribuïdores. La secretària general ha ironitzat sobre la postura del PSOE: “Com els apujaran impostos si no s’atreveixen ni a nomenar-los? Si no poden dir Juan Roig, com li apujaran els impostos?”.

(Visited 114 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari