Colau presenta una llista continuista per a les eleccions municipals amb Jordi Martí i Janet Sanz

Guille López, enginyer informàtic i activista, és el fitxatge de l’alcaldessa com a número quatre després d'haver fundat en el 2019 la plataforma l'Eixample Respira

Jordi Martí, Laura Pérez, Ada Colau i Janet Sanz
Jordi Martí, Laura Pérez, Ada Colau i Janet Sanz.

L’alcaldessa de la capital catalana i alcaldable de Barcelona en Comú, Ada Colau, ha presentat avui, dissabte 11 de febrer, la llista de la seva formació per a les eleccions municipals del 28 de maig. Ha realitzat una llista continuista per als comicis amb els 20 primers candidats, entre els quals estan els tinents d’alcalde Jordi Martí, com a número 2, i Janet Sanz, com a número 3.

La llista és una aposta clara per donar continuïtat als projectes que des del govern municipal s’han impulsat al llarg de l’últim mandat, com la pacificació i la creació de supermanzanas i les polítiques socials d’habitatge.

En el número dos de la llista, Jordi Martí Grau, és el sisè tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i responsable de l’àrea de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat. Janet Sanz se situa com a número 3, que és la segona tinenta d’alcalde i responsable de l’àrea d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat. Guille López, enginyer informàtic i activista, és el fitxatge de Colau com a quart de la llista després d’haver fundat en el 2019 la plataforma l’Eixample Respira, que reivindica una millora en la qualitat de l’aire i la reducció del soroll i de l’espai dedicat a cotxes i motos.

La número cinc serà Gemma Tarafa, regidora de Salut del 2019 al 2022 i comissionada de Salut 2015-2019. La sisena plaça l’ocupa Jess González, diputada d’En Comú Podem en el Parlament. En setè lloc, està Lucía Martín, regidora d’Habitatge i Rehabilitació. La resta de candidats que completen la llista de Colau són Marc Serra (8), Carolina Recio (9), Pau González (10), Jordi Rabassa (11), Lucia Morale (12), Tània Corrons (13), Max Cahner Picallo (14), Julià Tudó (15), Jordi Guillén (16), Maria Rosa Sans (17), Santi Serra (18), Ruth Gabriel (19) y Jordi Ayala (20).

(Visited 78 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari