El color d’ERC en l’acte dels pressupostos

Els pressupostos del Govern ja són al Parlament. La setmana passada, el Consell Executiu els va aprovar, després de mesos de negociacions i un cop signat un acord amb el PSC i els comuns per a tirar-los endavant. La litúrgia mana que el conseller de torn porti els comptes al Parlament en un acte solemne.

I els últims anys s’hi ha afegit un segon acte de presentació pública del pressupost davant dels agents socials i econòmics del país, amb l’auditori del Palau del Parlament ple de representants dels sectors més destacats de Catalunya. Aquest any, el primer amb uns comptes d’un Govern només d’ERC, també es va fer aquest gran acte, amb la consellera d’Economia, Natàlia Mas, explicant els números de l’executiu.

En entrar a l’espai es veia l’habitual escenari a un extrem de l’auditori, amb el faristol des d’on Mas havia de parlar, la pantalla per projectar imatges i un gran plafó de fons amb el lema “Per transformar Catalunya, sempre endavant”. Aquest fons tenia un color predominant: el mateix que el de la imatge corporativa d’ERC, la seva seu i tots els seus actes públics. Contrasta, a més, el groc ataronjat amb el blanc sobri del mateix acte l’any passat, amb el conseller Jaume Giró. Més d’un assistent es va adonar de la casualitat.

(Visited 39 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari